Innehåll:
Receptionens öppettider
Frukosttider
Internet
Dricksvatten
Tvättservice
Relax
Telefon
TV
Service
Miljöpolicy
Rökfritt/Brandlarm

Välkommen till Hotell Conrad,
ett trevligt och familjärt hotell i hjärtat av Karlskrona

Vi hoppas att du ska få en bra vistelse hos oss och en minnesvärd upplevelse i Karlskrona. Vi är glada över att ha dig som gäst, om det är något du undrar över – tveka inte att kontakta receptionen.

Receptionens öppettider

Måndag – torsdag, 6:30-24:00
Fredag, 6:30-22:00
Lördag, 8:00-22:00
Söndag, 8:00-24:00*

Du når även receptionen genom att slå 9 på telefonen i ditt rum.

*Vissa avvikelser i öppettiderna kan förekomma.

Om receptionen är obemannad kan du ringa 0455-36 32 00.
En telefonsvarare talar då om för dig vilket journummer du ska ringa.

Frukost

Ge magen en bra start på dagen! Njut av vår frukostbuffé som serveras på samma plan som receptionen. Även om tiden med covid-restriktioner är över så vill vi även fortsättningsvis att du bokar tid för frukost.

Måndag – fredag 06.30 – 10.00
Lördag – söndag 08.00 – 10.00

Internet

Vi har trådlöst internet på alla rum samt i lobby och matsal. Det är gratis för våra gäster, men inloggning krävs. Anslut till Conrad_Guest, lösenordet är Letmeinwifi.

Dricksvatten

Karlskrona har ett av världens bästa vatten! Så varför krångla till det?

Det finns dricksglas på skrivbordet. Övrig dryck finns i minibaren, prislista finns på dörren. Ett större utbud av kylda drycker finns i receptionen.

Tvättservice

Har du smutsiga kläder som du behöver hjälp med?
Lägg ner din tvätt i påsen som hänger i garderoben så tar vi hand om det. För att få din tvätt klar samma dag måste du lämna det i receptionen före kl 09.00. Kontakta receptionen för prisuppgift.

Relax

Behöver du en stund med avkoppling?
Välkommen att använda vår bastu i Gula Huset fritt under hela dygnet, eller boka en timme för bara dig själv i vårt poolrum med anslutning till bastu.
Poolen kan du använda gratis mellan kl 08.00 och 21.00, bara kontakta receptionen för tidbokning.

Telefon

Du kan använda telefonen som finns på ditt rum för samtal inom hotellet eller utanför. För att ringa samtal ut från hotellet slår du först en nolla och sedan numret, även vid nödsituation. För att ringa inom hotellet når du alla rum genom att slå rumsnummer. Receptionen når du genom att slå 9.
Vill du ha hjälp med väckning vänligen kontakta receptionen.

TV / Smart-TV

Varje rum har en TV där följande kanaler erbjuds – TV1, TV2, TV3, TV4, TV6, TV8, TV10, SVT Barn/SVT24, Kunskapskanalen och BBC News.
I de flesta rum har du även en Smart-TV.
Genom att trycka på knappen ”Apps” på fjärrkontrollen får du tillgång till ännu mer genom att logga in på ditt Netflix, ViaPlay, SF Anytime eller Youtube.
Glöm inte att logga ut igen när du lämnar hotellet – annars kan nästa gäst nyttja ditt konto!

Service / Kuddmeny

I receptionen kan du till exempel köpa godis, läsk och hygienartiklar, putsa skorna, låna nål och tråd, hämta en extra kudde, morgonrock, tofflor eller handdukar. Du kan även låna klockradio, mobilladdare eller förlängningssladd.
I receptionen finns, tidningar att låna samt kartor och övrig turistinformation. Vi har även ett litet bibliotek där det finns böcker att låna på såväl svenska som engelska. Hinner du inte läsa ut boken under din vistelse så går det bra att behålla den och i stället lämna en du är klar med.
Det finns en hög och en låg kudde i varje säng, skulle ni vilja ha en annan typ av kudde – dun, ergonomisk eller musikkudde – så finns det ett begränsat antal att låna i receptionen.

Vår miljöpolicy

Vi på Hotell Conrad arbetar systematiskt med att minska vår miljöpåverkan genom att kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete. Genom att sluta städa rum som egentligen inte behöver städas kommer vi att spara oändliga mängder vatten och rengöringsmedel varje år. Det sparar också på vår planet.
För dig som bor mer än en natt hos oss innebär det att vi inte automatiskt kommer att städa ditt rum. Om du vill att vi städar så gör vi självklart det! Boka städning i receptionen före kl. 21.00. Det är kostnadsfritt! Om du vill ha nya handdukar vid städning – lägg handdukarna på golvet, vi byter inte handdukarna automatiskt.
Vi har bytt ut småprodukterna på rummen mot pumpflaskor med handtvål och schampo/duschtvål för att minska vår plastkonsumtion.
I receptionen finns det småflaskor med balsam och body lotion samt duschmössa att få vid önskemål.
På vår parkering har vi även 6 st elbilsparkeringar som finns att hyra mot en kostnad.

Rökfritt / Brandlarm

Vänligen uppmärksamma att hela hotellanläggningen är rökfri. Det är dessutom förbjudet enligt svensk lag att röka i direkt anslutning till vår entré. Kan vi påvisa att ni rökt på rummet kommer vi debitera en saneringsavgift om 5000:- Om brandlarmet löser ut kommer ni även debiteras en utryckningsavgift om 7500:-
Vi har brandlarm som är direktkopplat till räddningstjänsten – för er säkerhet. Detektorerna är känsliga för förändringar i lufttätheten vilket innebär att de reagerar på såväl vattenånga som hårspray, deospray och liknande. Håll därför toalettdörren stängd när ni duschar.