Hotell Conrad – charm, komfort, trivsel

Hotell Conrad är inhyst i tre separata hus – Röda huset, Gula huset och det K-märkta Kulturhuset. De är alla från olika tidsepoker och vart och ett har sin egen karaktär, stil och charm. Husen är varsamt renoverade för att behålla atmosfären. Därför har vi rum som kan uppfylla de flesta önskemål, oavsett om du söker ett stilrent, modernt boende eller vill få en smak av det historiska Karlskrona.

Röda Huset

Huvudentrén och receptionen finns i Röda huset som byggdes 1971. Rummen är ombonade och mysiga med gedigna trämöbler i körsbär. Hela receptionsplanet blåstes ut och totalrenoverades 2015 och både kök, reception och matsal blev ljust och modernt inrett. I samma veva gjordes en enklare renovering av de 21 hotellrummen, de fick nya ytskikt och golven slipades, under 2019 sattes fondväggar och rummen fick matchande fåtöljer och textilier.

Gula Huset

Gula huset är från 1980-talet och genomgick en totalrenovering 2011. Den läckra inredningen som är framtagen av de lokala inredningsexperterna på The Home Company, ger huset trendig atmosfär som fortfarande håller trots att det gått några år. I källaren finns det en relaxavdelning med två bastur – passa på att koppla av och njut hos oss på Conrad!

Kulturhuset

Kulturhuset är en gammal borgargård med anor från sent 1700-tal. Det har en gång i tiden bebotts av Cyrillus Rettig, en av Karlskronas dåtida byggherrar. Huset är sedan länge K-märkt och det är tur för annars hade Conrad rivit det redan på sin tid. I Kulturhuset har vi våra minisviter. De totalrenoverades i början av 2016 och fick ljus inredning i herrgårdsstil med kristallkronor och designermöbler.

Trådlös internetanslutning finns på alla rum samt i lobbyn, det är gratis för våra gäster.

Hitta snabbt