Bröllop i skärgårdsmiljö

Funderar ni på Bröllop i Karlskrona?

Vi på Conrad och Aston huserar gärna Er som bröllopspar. Boka ett kärlekspaket och få det lilla extra för ett bra pris. Vi hjälper även gärna till om du har långväga gäster.

Har ni många gäster som behöver hotellrum kan det vara trevligt att vara själva på Hotell Aston. Detta har varit mycket uppskattat av tidigare bröllopspar för då får man även lite kvalitetstid med sina nära och kära, både före och efter själva bröllopsdagen. Ett minimikrav är 30 hotellrum som behöver hyras. Detta erbjudande gäller helger september till april.
Det går givetvis att hyra hela hotellet oavsett när på året det gäller. Vi kommer då överens om ett totalpris för hela hotellet beroende på när på säsongen ert bröllop ligger – sen fördelar ni rummen precis som ni själva önskar, samt styr över frukosttider etc. och har även möjlighet att bjuda era lokala bröllopsgäster till frukosten.

Det finns fantastiska lösningar för dig som vill visa upp vad Karlskrona har att erbjuda. Hyr t ex skärgårdsbåten av Affärsverken för att ta hand om bröllopsgästerna. Antingen på väg till vigseln eller efter vigsel för att chartra till bröllopsfesten.

Erbjudande för brudparet med gäster:
Boka minst 10 dubbelrum för era gäster för 1345 kr/rum och natt så bjuder vi på brudparets rum
Boka 15 rum eller fler för 1245 kr/rum och natt inkl frukost.
Boka 20 rum eller fler för 1195 kr/rum och natt inkl frukost.

Dessa erbjudanden gäller året runt, förutom under högsäsong, juni, juli och augusti.
Vänligen hör av er till oss för prisuppgift.
Vi reserverar oss för prisförändringar i samband med ex större event i stan.

Hitta snabbt