Hotellfakta

Hotell Conrad – charm, komfort, trivsel

Hotell Conrad är inhyst i tre separata hus – Röda huset, Gula huset och det K-märkta Kulturhuset. De är alla från olika tidsepoker och vart och ett har sin egen karaktär, stil och charm. Husen är varsamt renoverade för att behålla atmosfären. Därför har vi rum som kan uppfylla de flesta önskemål, oavsett om du söker ett stilrent, modernt boende eller vill få en smak av det historiska Karlskrona.

Röda Huset
Huvudentrén och receptionen finns i Röda huset som byggdes 1971. Rummen är ombonade och mysiga med gedigna trämöbler i körsbär. Hela receptionsplanet blåstes ut och totalrenoverades 2015 och både kök, reception och matsal blev ljust och modernt inrett.

Gula Huset
Gula huset är från 1980-talet, men genomgick nyligen en totalrenovering. Den läckra inredningen som är framtagen av de lokala inredningsexperterna på The Home Company, ger huset en ny trendig atmosfär. Rummen i denna del av hotellet känns följaktligen mer moderna med spännande fondväggar i olika färger. Detta hus är vi nu mycket stolta över. I källaren finns det en relaxavdelning med två bastur – passa på att koppla av och njut hos oss på Conrad!

Kulturhuset
Kulturhuset är en gammal borgargård med anor från sent 1700-tal. Det har en gång i tiden bebotts av Cyrillus Rettig, en av Karlskronas dåtida byggherrar. Huset är sedan länge K-märkt och det är tur för annars hade Conrad rivit det redan på sin tid. I Kulturhuset har vi våra minisviter. De totalrenoverades i början av 2016 och fick ljus inredning i herrgårdsstil med kristallkronor och designermöbler.

Trådlös internetanslutning finns på alla rum samt i lobbyn, det är gratis för våra gäster.

Besök även Hotell Conrad på Facebook

Boka hotellrum till WEB-PRIS genom att klicka här > HOTELL CONRAD